« Vissza az összes hírhez

Karbantartási munkák

Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. értesíti Tisztelt Ügyfeleket, hogy 2022. június 14-15-16-án a fűtőműben és a városi fűtési rendszerén éves karbantartási munkákat végez.
A karbantartási munkák ideje alatt a városi hőszolgáltatás, ennek következtében a meleg víz szolgáltatás szünetel.
Kérjük szíves türelmüket és megértésüket.

TÁJÉKOZTATÓ TÁVHŐVEZETÉK CSERÉRŐL

Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. tájékoztatja az Ügyfeleket és az Érintetteket, hogy  a Bánki Donát utcában a volt Vásárcsarnok és a Lapos Vendéglő közötti területen, valamint a Bánki Donát utca 10. számú épület melletti parkolóban kezdődően a Dózsa György út alatti átfűzéssel térszint alatti meghibásodott és elöregedett távhővezetéket magas ellátásbiztonságot nyújtó, korszerű, előszigetelt fűtési acélcsőre cseréli.

A mélyépítési munkák miatt a kivitelezéssel érintett területeken munkagépek fognak dolgozni, ezért kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az érintett régióban történő gyalogos, kerékpáros, vagy elektromos mopeddel történő közlekedéskor ezt vegyék figyelembe és legyenek óvatosak.

A kivitelezési munka az időjárás függvényében várhatóan 2022. június 7én kezdődik, a befejezés két lépcsőben történik majd. A fűtési rendszer átadását 2022. június 16-ára tervezzük. Az érintett közterületi felületek közlekedésre alkalmas helyreállítása pedig várhatóan 2022. július 30-ig készül el.

Tisztelettel kérjük mindenki türelmét és megértését!


« Vissza az összes hírhez